Post by riouhoznamiphy on Mar 8, 2022 21:21:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 50 US States Quiz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 50 US States Quiz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats generator κρύσταλλα ▞▞▞
▞▞▞ 50 US States Quiz 2022 version ▞▞▞
Ναι, αυτή η εφαρμογή με βοήθησε να μελετήσω για τη δοκιμή μου. Εύκολο στη χρήση, όλες οι εφαρμογές έχουν αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις, αλλά ένιωσα καλά χρησιμοποιώντας αυτό. Έκανε καλά τη δουλειά του
Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να διδάξετε στους νέους Αμερικανούς πράγματα για τη χώρα μας που δεν φαίνεται να διδάσκονται πλέον στα δημόσια σχολεία.
Εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε γρήγορα γνώση των κρατών.
Υπέροχη εφαρμογή! Εύκολο να παίξεις και να μάθεις. Παίζω ενώ βλέπω τηλεόραση και υπάρχει διαφήμιση!
υποθέτω
Το λατρεύω
Διασκεδαστικό αλλά προκλητικό και πολλές πληροφορίες
Υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές που είναι πιο καινοτόμες και ενημερωτικές.
Πολύ καλά
Αυτή η εφαρμογή με βοήθησε να απομνημονεύσω όλες τις σημαίες, τις σφραγίδες κ.λπ. των πολιτειών, αυτό είναι κάτι που ανυπομονούσα να επιτύχω εδώ και πολύ καιρό, αλλά το multiplayer... meh... μου πήρε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσω ότι το WiesiekUrban είναι απλώς ένα bot και όχι ένα πραγματικό πρόσωπο, και με εμποδίζει συνεχώς να ξεπεράσω τους 2000 βαθμούς και να πετύχω ένα επίτευγμα. Αυτό είναι μεγάλη απογοήτευση. Κάθε φορά που παίρνω 1950 πόντους αρχίζει να κερδίζει και με ρίχνει στους 1800, και αρχίζω να τον παλεύω ή θα έπρεπε να το πω ξανά. Αυτό το παιχνίδι απατά.
Ολόκληρο το παιχνίδι είναι εξαιρετικό ήταν να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας για τις πολιτείες, τις τοποθεσίες και τις πρωτεύουσες.
50 US States Quiz શૈક્ષણિક xqvi
Καλό για αυτό που θέλεις
Καταπληκτική εφαρμογή...τα παιδιά τη λατρεύουν και εγώ το ίδιο... η εκπαιδευτική εφαρμογή είναι πάντα η καλύτερη...
50 US States Quiz શૈક્ષણિક xqvi
春秋M 頭脳系 svo
Διασκέδαση!
Είναι δροσερό και διασκεδαστικό για τα παιδιά μου
UCAS
Πολύ διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό. Το απλό εύχρηστο θα μπορούσε ίσως να προσθέσει περισσότερα επίπεδα, όπως το κρατικό σύνθημα λουλουδιών/πουλιών ή διασκεδαστικό γεγονός/ιστορία
Νομίζω ότι θα έπρεπε να σε μάθουν περισσότερα.
50 US States Quiz Pendidikan cyg
Αυτό δεν είναι πολύ καλό. Πρώτα απ 'όλα, δεν θα με αφήσει να παίξω multiplayer. Δεύτερον, είναι απλώς ένα κανονικό παλιό παιχνίδι με μόνο κεφαλαία. Τρίτον, δεν είναι πολύ καλά κατασκευασμένο.
Πολύ εκπαιδευτικό
Απολαύστε το πολύ
Υπέροχη εφαρμογή. Προκλητική
μου αρέσει
Έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές εφαρμογές προσπαθώντας να μάθω την πολιτεία και τις πρωτεύουσες, αυτή είναι μακράν η καλύτερη.Έχει μια ποικιλία από χρονομετρημένα κουίζ και μέρη όπου μπορείτε απλά να μάθετε χωρίς πίεση.
Μάθετε γεωγραφία για αυτό
50 US States Quiz Educational znow
απολαύστε .. like επιλογές... timing... διασκέδαση!
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, δυσκολεύομαι να θυμηθώ τις σημαίες.
Deb
Εξαιρετική εφαρμογή για να ανανεώσετε τη μνήμη σας μετά από χρόνια εκτός σχολείου! Κανένα παράπονο Συνιστάται ιδιαίτερα
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει -5 ή κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει ότι πήρα 5 στη σειρά;
Δημήτριος Τζαμάλ Μπριγκς
Το λάτρεψα
Με βοήθησε πραγματικά να σπουδάσω για τις πολιτείες μου!! ☺
50 US States Quiz Educational znow