Post by riouhoznamiphy on Mar 8, 2022 20:55:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2 : معماها ذهن بازی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2 : معماها ذهن بازی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب نامحدود همه ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2 : معماها ذهن بازی 2022 version ▞▞▞
من فکر می کنم این راه آسان است! برادر 6 ساله من این کار را کرد!
این یک بازی واقعاً خوب است! تبلیغات زیادی وجود دارد، اما وقتی یک تبلیغ دریافت می کنید، به سرعت دیگری را دریافت می کنید. این کار آسان تر می شود. جدا از تبلیغات عالیه.ممنون بابت این بازی 👍
Braindom 2: Siapa Bohong? Perkataan tds
تبلیغ در هر نفس بیشتر وقت را صرف تماشای تبلیغات می کنید تا بازی واقعی
بازی عالی هست ولی انگلیسی هست و کار باهاش سخته این یک ستاره هم بخاطر اون کم کردم
این بسیار چالش برانگیز است اما تبلیغاتی وجود دارد که تنها دلیلی است که من رتبه بندی کامل را ندادم
بازی عالی هست اما اینگلیسی بالاش فارسی میاد لتفا رسید ممنون میشم
واقعا بازی خوبیه ولی تعداد تبلیغاتش شوخیه. حذف نصب شد
سلام لطفا یکی به من بگه که چرا زبان فارسی نداره
خوبه ولی اینگلیسی هست اگه بگید فارسی چطور میشه ممنون
اشکالی نداره. من دوست ندارم که کلیک کردن روی چیزها سخت است، و تبلیغات زیادی وجود دارد، اما داستان را دوست دارم. چه زمانی می خواهید داستان را سطح 25 بسازید؟ من میخوام ببینم برایان و مامانش دوباره به هم میرسن
من عاشق آزمونها هستم و من عاشق این مفهوم هستم که بتوانم پاسخ درست را پیدا کنم. فقط با همه این تبلیغات مواجه میشوم. اگر بعد از سه بازی مثل یک تبلیغ میگرفتم، میتوانستم با آن زندگی کنم.. اما وقتی یک بازی را شروع میکنم یک تبلیغ دریافت میکنم، وقتی پاسخم را انتخاب میکنم یک تبلیغ دیگر، سپس به محض اینکه پاسخ مشخص شد و میدانم چه امتیازی کسب کردم. ، یکی دیگر در بالا می آید.. بنابراین سه تبلیغ برای یک دور واحد است. . خیلی زیاد!!!! و من خوش شانس خواهم بود اگر واقعاً یک تبلیغ متفاوت باشد.
Sand Balls - Puzzle Game פאזל yuaw
این بازی بسیار سرگرم کننده و جالب است از شما برای ساخت این بازی متشکرم 😊
بازی بسیار عالی سطوح بسیار سخت امیدوارم سطوح را به درستی حل کنم 🙂
فارسی نمیشه
سلام خوبه ولی من زیاد ازش خوشم نیامد
این بازی 2 مشکل بزرگ دارد. شما زمان بیشتری را صرف تبلیغات می کنید تا بازی. شروع به تکرار سطوح در سطح 23 کرد. بدون آن مشکلات یک بازی خوب خواهد بود.
بازی جالب، اما اضافه های بسیار زیاد 😴
میزنم نمیاد خوببببب😠😠😠
این بازی کامل است. فقط به مغز نیاز داشتی بازی بسیار آسان. افزودنی های زیادی در این بازی وجود ندارد. در یک ساعت 50 سطح را کامل می کنم. من این بازی را خیلی دوست دارم
یعنی واقعاً که
مکیده شد. سطوح خیلی آسان بود. بازی را در یک هفته بازی در چند جلسه کوتاه شکست دهید. نکات خیلی راحت در دسترس هستند. سطوح کافی نیست گرامر افتضاح بود تکرار زیاد. امتیاز کلی 1 ستاره
عالی بوددد ❤🌹🤩😘😘😘دست سازندش درد نکنه🌸🌸🦋🦋🦋
فوق العاده سرگرم کننده .. به جز یک بدبوی ADD EVER LEVEL! هر 30 ثانیه هر 4 سطح قابل انجام است. غم خوب!
Braindom 2: Brain Teaser Games Ordspill nlpr
اولاکه اون دروغ گوتی که با این بازی چرتت که فقط تصویر با یکم صدا فقط بلدین آدمارو گول بزنین و نت شو نو بخورین این ستاره هم دادم که چون نظرم پست بشه و گرنه این بازی لیاقت گوشه ی ستاره هم نداره ☹😒😒😡 😡😤😤
تبلیغات بسیار طولانی که بازی را خراب کردند. این فقط اتلاف وقت است
خوبه اگه انگلیسی بهتر بود ولی خب هالا
Braindom 2: Wie is? Denkspel Woordspellen deev
خارجي نوشه بعدشم اصلا به خاطري كه هدقل ميسازه بازي بسازه ستاره دادم
اسلا برام باز نمیشه
من با بقیه موافقم بازی به تنهایی سزاوار 5 ستاره برای عامل سرگرمی است، اما تبلیغات آن را به -2 کاهش می دهد، بنابراین فقط 3 ستاره. من معمولاً از تبلیغات اهمیتی نمیدهم، اما این فراتر از مضحک است. به نظر می رسد که هرچه سطح بالاتری داشته باشم، تبلیغات بیشتری را باید تحمل کنم. فقط بدون سرگرمی همه بازی ها تبلیغات آزاردهنده دارند، اما این غیرقابل تحمل است. من را غمگین می کند زیرا واقعاً سرگرم کننده است. با زدن دکمه "حذف نصب".
من آن را دوست دارم قبل از میلاد بدون تبلیغات در دورهای اول و آرامش بخش است
سلام، می بخشید من بلد نیستم چطور وارد شم لطفا بگید. ولی شرط میبندم بازی خوبیه🙏🙏
این بازی که در من نمیاد فقط ۵تا ادم میاد و ۱اقا که اصلا مو نداره
بازی خوبیه بعد از هر سطح تبلیغات وجود دارد، اما بعد از 5-10 ثانیه می توانید از آن صرف نظر کنید. همچنین می توانید وای فای و داده را خاموش کنید و هیچ تبلیغی نخواهید داشت. بازی ساده است و من 45 سطح بازی کردم. من دو بار گیر کردم و یک راهنمایی دریافت کردم، اما نکات مفید نبود. b/c من قبلاً همان کاری را که گفته شد انجام دادم، بنابراین واضح است که چیزی در بازی ثبت نشده است. گاهی اوقات برای ثبت کلیک بازی باید چندین بار کلیک کنید. همچنین از 45 سطح، 3 سطح تکرار شد.
ای کاش می توانستم بازپرداخت دریافت کنم. من برای حذف تبلیغات پول خرج کردم و این یک ناامیدی واقعی بود. سطوح به طور مداوم تکرار می شوند و شخصیت های تاریخی نیز همینطور. حل سطوح بسیار ساده است و با پیشرفت شما دشوارتر نمی شوند. وقت یا پول خود را هدر ندهید
سلام نمیتونم بگم بده یا نمیتونم بگم عالیه خیلی از بچه ها نظر نظرات بدی می نویسم شاید بچه هایی که نظر بد می نویسن بچه ها خیلی خیلی بدی دست سازنده درد نکنه بالاخره زحمت کشید خدا حافظ به بچه های خوب 🙂
سلام،خیلی بازی خوبیه اما میشه بگید از کجا زبان فارسی رو پیدا کنم؟
من آنا هستم با گوشی بابام میزنم خودم گوشی دارم فکر نمیکنم خب بگذریم برنامه ی خوبی نبود بهتر بگم بد نبود ولی تو گفتی مریتنی میدونم که دروغ گفتی دروغگو
قبلا از کاربرا براشون بازی رو نمیاره اما روی یه سری از دستگاه ها اجرا میشه، برای من مشکلی نداشت، راحت باز کرد. در کل بازی خلاقانه و جالبیه برای اونایی که دوس دارن از نظر فکری خودشون رو محک بزنن، انتخاب خوبیه.. ولی با این حال باید انگلیسی بلد باشین چون دیدم عکسهایی که نشون دادن، بازیه زبون فارسی نداره یدونه از ستاره هارم واسه همون کم. کردم، چون کلک زدن به مخاطب ها.. از این سبک بازی ها نسخه های ایرانیشم هست که کاملا فارسی هستن، اونا رو امتحان کنید، خیلی جالبن، موفق باشین دوستان 🌺💛🌻🧡
Braindom 2: Wie is? Denkspel Woordspellen bqo
نصب نکن. این یک تبلیغ در هر مرحله است، حتی برای امتیاز دادن به بازی: تبلیغاتی که بارها خسته کننده است، به بازی کردن ادامه می دهد.
این یک بازی خوب است، فکر می کردم خنده دارتر باشد. اما برخی از معماها به شما اجازه پاسخ دادن به بسیاری از تبلیغات را نمی دهند.