(Android/iOS) Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar χακάρουν πολλά κρύσταλλα
Mar 8, 2022 20:52:33 GMT | To Top
Post by riouhoznamiphy on Mar 8, 2022 20:52:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρουν πολλά κρύσταλλα ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar 2022 version ▞▞▞
Οι ήχοι δεν λειτουργούν
Καλό αλλά λίγο ερεθισμένο από τις διακοπές (όπως αυτή για να ελέγξετε την εφαρμογή).
πρέπει να πληρώσετε για τα μαθήματα
Αγόρασε την εφαρμογή. Μέχρι εδώ καλά. Μου αρέσει η μορφή. Η όραση και ο ήχος βοηθούν στην προφορά. Θα ήταν ωραίο να μπορείτε να δείτε τη σειρά εγκεφαλικού επεισοδίου. Συμπληρώνω γράφοντας τον νέο χαρακτήρα/λέξη/φράση όταν εμφανίζονται. Αν και όταν κάνω το τεστ αναθεώρησης πάντα κολλάει κάποια στιγμή πριν φτάσω στο τέλος.
Απλό και υποστηρίζει έναν πιο πρωταρχικό τρόπο μελέτης. Καλό για ποπ κουίζ όταν βρίσκεστε έξω.
Είναι εντάξει
Τρομερή εφαρμογή, αγόρασα την πληρωμένη έκδοση και δεν έχει ήχο από το μάθημα γραμματικής και μετά.
Απολαύστε τη μάθηση με αυτήν την εφαρμογή μαζί με το Duolingo λειτουργεί εξαιρετικά, εκτός εάν έχετε ένα νέο tablet όπως το Samsung Galaxy s6l, όχι τα ηχητικά σήματα. (Ήχος λέξεων)
Συνολικά μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για να μάθετε ιαπωνικά.Ωστόσο, θα ήθελα πολύ η εφαρμογή να διαβάζει τις προτάσεις στις οποίες δουλεύω. Επίσης, μια λειτουργία για τη μετάφραση του kanji σε hiragana κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ήταν εξαιρετική.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την εκμάθηση Ιαπωνικών.
Υπέροχη εφαρμογή....
Αυτή είναι η αγαπημένη μου εφαρμογή για εκμάθηση Ιαπωνικών και δοκιμάζω ιαπωνικές εφαρμογές όλο το χρόνο για ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ανασκοπεί ό,τι έχεις μάθει και αρχίζει σιγά σιγά να σου ζητάει συγκεκριμένες λέξεις καθώς αρχίζεις να τις ξέρεις. Επίσης, δεν έχω βρει μια εφαρμογή που να διδάσκει γραμματική αντί να διδάσκει απλώς τυχαίο λεξιλόγιο. Ευχαριστούμε για τη δημιουργία αυτής της εφαρμογής!
Αυτό είναι υπέροχο.
Το βρήκα, για όλους όσους τα μαθήματα λεξιλογίας δεν λειτουργούν. Αλλαγή γλώσσας τηλεφώνου στα αγγλικά. Αυτό είναι λίγο λάθη αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή.
Όπως η εφαρμογή και τα ολοένα και πιο δύσκολα μαθήματα. Τόσο πολύ που στην πραγματικότητα αγόρασα όλα τα μαθήματα. Θα του έδινε 5 αν μόνο η εφαρμογή ήταν καλύτερα μορφοποιημένη κατά τη διάρκεια της πρότασης του μαθήματος. Οι λέξεις κόβονται, οπότε πρέπει να μαντέψω τη λέξη που βασίζεται σε 3 μόνο χαρακτήρες κατά την εισαγωγή μιας πρότασης
Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar Образовање utrw
Όπως είπαν άλλοι, χρησιμοποιεί τυχαίες κάρτες flash για να σας κρατά σε σκέψεις. Βρήκα ότι αυτό σε συνδυασμό με μια εφαρμογή λέξης/φράσης είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Υπέροχο σχέδιο και εκτελεσμένο υπέροχα. Αυτή η εφαρμογή μου δίδαξε τόσο hiragana όσο και katakana σε διάστημα μιας εβδομάδας και όλα ήταν ξεκάθαρα και εύκολα. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Τέλεια εφαρμογή για να μάθετε ιαπωνική γλώσσα......arigato gozaimus
Πλήρωσα για την πλήρη έκδοση και δεν το μετανιώνω ούτε λίγο. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν δυσλειτουργίες εδώ και εκεί. Κάθε φορά που προσπαθώ να αναθεωρήσω την καθυστέρηση ή όλα τα μαθήματα, η εφαρμογή επανέρχεται τυχαία στην αρχική σελίδα. Παρακαλώ βοηθήστε στην επίλυση του προβλήματος. Ευχαριστώ.
Η έκδοση IOS αυτής της εφαρμογής είναι απίστευτη και θα της έδινα βαθμολογία 6 αστέρων αν μπορούσα. Αυτή η έκδοση είναι κακή.
Η μόνη εφαρμογή για την οποία αγόρασα πλήρες περιεχόμενο τα τελευταία 4 χρόνια. Σίγουρα αξίζει τα 2,99 $. Καθαρή διεπαφή, ωραία οργάνωση και εξαιρετικός σύντροφος σε πιο παραδοσιακές μεθόδους μελέτης.
Πολύ εύκολο να μάθεις τα βασικά.
Εύκολο να μάθεις Ιαπωνικά! Μεγάλος!!! Οι ήχοι είναι κρυστάλλινοι!
Αρκετά υπέροχο. Μακάρι να το ενημερώσουν περισσότερο. Αλλά ήταν ο πιο απαιτητικός τρόπος για μένα να μάθω hirigana και katakana. Μπράβο
διασκεδαστικό και γρήγορο
Δουλεύει
Είμαι στα Ιαπωνικά 101 και αυτό είναι μια τεράστια βοήθεια. Αξίζει οπωσδήποτε τα 3 $ αν θέλετε βοήθεια στο πέρασμα.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ; Μου αρέσει πολύ η εφαρμογή σας, αλλά η νέα ενημέρωση LEVEL3 TO LEVEL6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΖΙ. Τι να κάνω? Δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω την εφαρμογή και πάλι δεν λειτουργεί. ε≡≡ヘ( ´Д`)ノ
Ήταν πολύ χρήσιμο για την εκμάθηση των βασικών, απλά χρειάζεται αφοσίωση.ありがとうございます
Καλή εφαρμογή αλλά λίγος ήχος για τα επόμενα μαθήματα θα ήταν ωραίο
Σου μαθαίνει μόνο φωνήεντα και τα υπόλοιπα πρέπει να τα πληρώσεις.
Η καλύτερη εφαρμογή για την εκμάθηση Ιαπωνικών
Το καλύτερο εργαλείο για γρήγορα αποτελέσματα μέχρι στιγμής
Καλός
Υπέροχη εφαρμογή
MTG Familiar Εργαλεία gor
Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για μια αρχική εκμάθηση Ιαπωνικών, αλλά η εφαρμογή διακόπτεται αρκετά συχνά στο andriod μου. Η έκδοση του IOS δεν μου έχει κολλήσει ποτέ και έχει ένα τμήμα γραφής, το οποίο πρέπει να προστεθεί στο andriod
Θα σας δώσει μόνο μερικά δωρεάν μαθήματα και στη συνέχεια σας θέλει να πληρώσετε Idk γιατί θα πληρώνατε για κάτι τέτοιο όταν υπάρχουν τόνοι εφαρμογών που κάνουν το ίδιο πράγμα δωρεάν.
Εξαιρετική εφαρμογή για αρχάριους έως μέσους μαθητές
Στο επίπεδο 6 δεν μπορώ να συνεχίσω μετά το επίπεδο 20, καθώς το κουμπί "Εμφάνιση υπόδειξης" καλύπτει τις περισσότερες επιλογές και το "は" της hiragana δεν φαινόταν πουθενά.
Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar חינוך pqsg
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ😡😡😠😠😠
Είναι μια ωραία εφαρμογή εκμάθησης ιαπωνικής γλώσσας, αλλά σε σύγκριση με την έκδοση ios, η έκδοση Android δεν έχει σύστημα γραφής όπως το ios.
Είναι πραγματικά χρήσιμο και μου αρέσει πολύ
Έχω αυτήν την εφαρμογή στο iPad μου και ήθελα να την έχω και εδώ στο τηλέφωνό μου. Αλλά αφού διάβασα ότι η έκδοση android δεν είχε την επιλογή γραφής, δίστασα να το κατεβάσω. Θα αγοράσω ακόμα την πλήρη έκδοση με την ελπίδα ότι θα προστεθεί αργότερα. Θα αλλάξω τη βαθμολογία μου σε 5 όταν συμβεί αυτό.