Post by riouhoznamiphy on Mar 8, 2022 20:49:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ yukarı deneyim ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
oyunların süper gecikmesi ve diğerleri çalışmadığı bildirildiğinde hileciler var oyunumuzdan çıkar hileciler rapor edilmeli ve gerçek hileci otomatik ban hesabı özellikle blox meyvesinde olmalı seviye elde etmek zor ve zayıf hileci sadece öldürecek, güçlü sinyal ama 1k ping yeterli. diğer oyunlarda ping düşük, burada ping yüksek, düzgün oynayamıyorsunuz, ping düşük, hileciler var, daha toksik olanlar var, bu yüzden oynamak ayık olduğunda 5 puan vereceğim.
Bir oyun oynuyorum sebepsiz yere bağlantım kopuyor ve bu beni oyundan atıyor ve bazı oyunlarda kaydettiğim ilerlemeyi kaybediyorum
Caçador de Demônios: Crônicas do Além Aventura crl
Oyunu cogu kışı severek oynuyodur zaten ben aşık oldum 2 Yıldır felan oynuyorum elinize sağlık rastgele: svs6oftsfo6tsfsftslfututlfafutlsfutlsdutlsurldauldrdattduaudtlauldraxuaurldaudauodrrduadauladudadualudrrhdrudardahtajxadftluacğıgğıgyaıgaıcpgapugcacpugıaıygapıvgbıagıydfıyagpıysfpsfutfstsutsftusfustfsutsutsfutpsfsutsudtsytdtspufspufsıfsutfutfsutpsutofsutofsutlfsutlfuksfysuftksutdsukfsufudutkfsukdtukfsyktdsutddutsfusyktsyktdsyurdudrykyksutsutkdudtddutksutldsudtlsdudtsulftfutlsutofsuoftsuoftsultf
Hazır olduktan sonra neden bıraktığımı anlayacaksınız, ilk olarak hesabımı tekrar tekrar sıfırlıyor, 2. kez oturumumu kapatıyor ve uzun süre tekrar girmeme izin vermiyor. Ve sonuncusu hesabımı doğrularsam ve oturum açarsa çıkıyor ve tüm bilgilerim doğru olsa bile tekrar girmeme izin vermiyor, o kadar sinir bozucu ki tüm bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorum, bu sinir bozucu oyunla işim bitti.
Roblox En İyi Rol Yapma Oyunları | Toyzz Shop
Oyunu gerçekten çok seviyorum ama gecikme sesi beni rahatsız ediyor ve bazen geciktiğinde beni dışarı atıyor ama bunun yanı sıra robux satın alıp bir şeyler satın alabilir ve avatarınızı düzenleyebilir ve gerçek insanlarla özellikle arkadaşlarınız veya ilişkilerinizle oyun oynayabilirsiniz. ailen bu uygulamayı yaptığın için çok teşekkürler
Bazı çok oyuncuları küfür ediyor ama oyun çok güzel.👍
Robux verseler daha iyi olurdu(°-°) Ayrıca çooooook güzel olan eşyalarrobuxlu(-_-) Ama çooooook güzel bir oyun tavsiye ederim (Öne çıkması için random) Ksj d hdjsiufhebdkcojenwpkchdhekdjhcnxjbbsksjhdb
11EKİM ARASINDA UYUM 2MAÇ TARAFINDAN HATASI NEDENİYLE İLK İKİ YIL İÇİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ VE OYUNLAR HER ZAMAN İSTEDİĞİM KADAR İYİ BAŞA VE YERİNE MİCHAEL'IN KURDUĞU İŞTE ÇALIŞMAYA BAŞLAR ORHAN KEMAL AKKİURZA BAŞLAR ORHAN KEMAL AKNIUĞURLU GELEN BİRKAÇ DAKİKA OLDU Kİ YAĞMUR YAĞIYOR VE OYUNLAR HER ZAMAN İSTEDİĞİM KADAR İYİ BİR İNSAN OLARAK NE NE NE NE NE KADAR İYİ BAŞA BU ABİMİN ARASINDA UYUM SAĞLAMAK AMACIYLA YAPILAN İPTAL ETTİ Mİ
Ya oyun güzel ama hesap açamıyorum şimdi zaten Bir hesabım Asshole Sonra o hesap bozuldu birşey oldu Sonra bir daha hesap açamadım şimdi bir daha deneyeceğim şans dileyin ÖNE çıksın diye rastgele ndhdhfhsjmdgdiehdhekrjjruudjdurihdheidjduejidjdudhduejidjdhdhfjfjdjdjdjdjdiroeoejidndbdhdkdudmsosnxjdhdjmdjdkdjsjsmsmdjdmşmdjdimsişijdiekejdjeijeirjdnhdjxjdhhcyfvkbvgucubcygb7gcf6bfvihvgufvg7dvufctuft7fy8ygt7dugggiffgugfgfhffv7yglmvytt6fre6tfh8ffgjb7yctcuhjb7gt7h86h8hojv7rbbu j ugvihbh8vugvhib7gvibhigojg8yf
Robux istiyorum ve Türkçe daha iyi olurdu bide kadınlar yazınca ### giriş çıkıyor ☹️
Oyun şirketi Roblox'un piyasa değeri ilk günden 45 milyar ...
Çoğuluk küfür küfürlere sansür koyun ve herşey paralı
oyun çok güzelm banlatıyo 3 yıldızlamadan bir kısmı oldu için için kırım yıllarıdır oynuyolar hesap banlama kısmı ol masa çok güzel olacaktım hesap banlama kısmı ol masa çok güzel olacak
roblox oyun içi içi olması hiç güzel gitmedi ben tavsiye etmiyorum eyer 7 düşürmenizi küçük ise roblox oynamayasına izin verilmez
Roblox Περιπέτεια ftqn
İlk defa yüklemedimya çalışmak ama açılmadı öne çıkması için rastgele jksjsjsjsnnsjajajajabhsbdbdjdhdjdjjsjsjsjsjsnjsjsjsjjajajjajjajaj
ROBLOX Apk İndir – Hileli Mod 2.509.219 - Oyun İndir Club
bir oyun içinde zibilyonca mini oyun gibi oyunlar var 😁.parkour'dan tut tycoona kadar araba yarış oyunlarına kadar deneyenzla eğlenmek güzel bir oyun için 👥👻.tek sıkıntısı mümkün oyun çok zo-hatta imkansız türkçe her kelimeyi sansürlüyor 🇩🇬Oyun güzel , ancak oyunda Türkçe konuşmak mümkün değil, lütfen kötü kelimeleri sadece Türkçe sansürleyin.
Oyun güzel kullanıma uygun hiç kötü şeyler ama oyundaki tek eğlenceli paramparça robux kazanabilabilcek onunla birlikte bir yıldız kırm ve robux olmayanları kümsüyorlar bundanda bir yıldız kırm
Roblox, Çin mobil uygulamasını kapattı - Haberler
bu harika bir oyun, düşünün gibi filmleri yeniden yarattı Ralph şeker acele ediyor içinde birçok engel var. ekli ve hiçbir ek yok. bu yüzden şiddetle tavsiye ediyorum. buna bayılacaksınız bana güvenin. çok şaşırtıcı ama çoğu robux'u günlük bir ödül haline getiriyor böylece hepimiz şirin görünebiliriz ve çirkin domuz pastırması gibi görünmeyebiliriz. ama bunun dışında kesinlikle tavsiye ederim.
ARKADAŞLAR BİRİ BANA YARDİM EDEBİLİRMİ ROBLOX VERİLERİ AÇİLMİYOR MESELA CİNAYET PARTİSİ YE GİRİYORUM MAĞAZASI VB ŞEYLER AÇİLMİYOR LÜTFEN YARDİM EDİN ŞUAN DA ROBLOXU SİLDİM VE GERİ YUKNUVİLİYYORUM İNŞALLAH YAÇMİPİLİR BU?
Güzel. Ama gibiyken kasıyor ve yetmemiş bazı dağınık. Bu sorunu düzeltirseniz 5 yıldız veririm. Onun dışında hiç bir sorun yok harika bir oyun!
Oyun harika ve herkes bilgisayar korsanları, dolandırıcılık ve etiketler yüzünden sinirlenmeye başlıyor ama sadece oynadığım etiketlerden kurtulun beni benimseyin ve ben sadece yazıyordum ve etiketlere dönüştü lanet bir kelime bile değil
Oyun güzel.. 2 yıldız kırmamı şu şu: Robux'la ilgili bir şey, mesela robux'la ilgili bir şey, vs. alamıyoruz ve bedava de çok çirkin. Ama boyutu robux olmasın demiyorum, robux la oynamayı planlıyorum, şöyle olabilir, mesela robux için boyut için bir sitede bir kaç yanlış olabiliriz, yani olabiliriz, ama şöyle 1 defa, resmi 5 ay falan olsun, 5 ayda robux alabilelim. , bu olursa 5 yıldız olur
Roblox Robux Hileli Android Oyun Club reverancedc ru. Pin On Game Hack Generator pin on game hack generator. Roblox Apk Robux Hilesi Indir roblox apk robux
Merhaba Roblox, buna bir nedenden dolayı 2 yıldız verdim. Aylardır roblox oynuyorum- Ve bu zaten 2 kez oldu ve nedenini bilmiyorum. Yani ilk olarak birkaç ay önce oldu. Hatırladığım kadarıyla, ben ve arkadaşlarım roblox oynamak üzereydik, Ve ofc roblox'umu açtım ve cihazım aniden şöyle dedi: "Roblox yanıt vermiyor." Seçenekler ise şunlardı: "Kapatmak mı, Çıkmak mı İstiyorsunuz?" Kapattım ve hala açılmıyor ve bugün de aynı şey oldu. Ben ne yaparım?
Roblox Περιπέτεια vgtw
Iphone 6 Roblox Sevinç Hareketi Tasarımlı Telefon Kılıfı ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
Evet, Bu oyun çok Şaşırtıcı. Ama neden 2 verdim? Çünkü İnternet Bağlantınız olmadığında Bağlantınız Kesilir, bu yüzden lütfen indirmeyin. Evet bu oyunda beni gülümsetiyor çünkü yeni arkadaşlar edineceksin ama tanımadıkların yaşlı bir adamla konuşuyorsun o yüzden sana bunun biraz kötü bir oyun olduğunu söylüyorum. Bu oyunu seviyorum ama bazılarında bir sorun var bu yüzden düzeltebilirsin o yüzden güle güle artık bu oyunu oynamak istemiyorum! Neyse Hoşçakal! Hiçbir oyunu bozmuyorum. Görüşürüz!
12 yaşından küçük çocukların konuşmaları ya da ne derse desinler cencord ve yaş üstü çocukların yapmaması gereken bir şey yaratmalılar. Çünkü oradaki arkadaşlarımla konuşmaya çalışırken söyleyeceklerimi kapsıyor ve bu sinir bozucu oluyor.
9 Kasım da atıyorum ve roblox bir şeyler olmuş ve bana girmiyorsan girişyapmadan giriş yap diyo ben kendi başlangıç eğitimim e-posta falanda ilk öncemi şifremi de ama açılmıyor.Roblox un geri bakma istiyoruz...🥺🥺🥺 😐😐😐😐😐😐😐
Güzel oyun ama sadece 3 yıldız veriyorum çünkü kaybetmeme neden olan gecikmeler, hatalar ve aksaklıklar bağlantımı koparıyor, umarım tüm gecikme aksaklıkları ve hataları düzeltir
iyi hesabıma giriş yapamıyorum yeni hesap açamıyorum lütfen yardımcı olun
Bu oyun güzel ama bazı kıyafetler yüklenmiyor ve bulanık ve çıplak halimi görebiliyorum ve bundan hoşlanmıyorum bu yüzden lütfen oyunu güncelleyin tüm oyun bazı hataları düzeltin lütfen teşekkür ederim
En İyi Rol Yapma Oyunları kitabı ile macera seni bekliyor! Roblox, keşfedilmeyi bekleyen büyüleyici dünyalarla doludur. Roblox evrenindeki en sürükleyici
Oyun harika, ancak Cep telefonunda gerçekten iyi değil, genellikle GECİKME NEDENİYLE BAĞLANTIM GEÇERLİDİR. Örneğin, im rping ve sonra er ya da geç yavaşlıyorum ve o kadar hızlı hareket edemiyorum, o zaman ne biliyorsun ki iyi hareket edemiyorum ve sinirleniyorum ve oyundan çıkıyorum. HAREKET ETMİYORUM PLS BU OYUNDAKİ MOBİL CİHAZLARI DÜZELTİN veya yapabilirseniz. Nefret ettiğim son bir şey, bekleme içeriğinin oyunun ortasında yüklendiğini ve temelde her şeyin yüklenmemesini ve kötü görünmesini sağlamasıdır.
Oyun güzel ama robuxların paralı olması çok saçma bence. bedava. Çok pahalılar. Oyunda robux kullanımı bir yok yok. Rahatlıkla yük e-posta ile.
iOS (iPhone, iPad) için ROBLOX - Ücretsiz indir - Anderbot
Pekala, iphone'da roblox oynuyorum ve şu ana kadar gecikme fena değil ama android cihazlarda o kadar iyi değil. Bu gecikmeyi düzeltmek için bir samsung galaxy a21 lütfena sahibim! (Cihazım sadece saf çöpse, o zaman bu incelemeyi siliyorum)
Oyun ama onu oyuna getiriyorm bir hata veriyor ve çok sıkıcı hemde herşeyden robux istiyor abi size şakamısınız lütfen güzel düzeltmein
Bazen ne yazık ki bu kelime bazen her zaman değil anlamına gelir. Karakter kıyafetlerim ve seçenekler düğmelerim gibi bulanıklaşıyor neden bilmiyorum lütfen düzeltin. Ve tüm oyun için karakterimi öne aldığımda ekranım açılıyor düzeltin yoksa silerim sanırım. 3 yıldız!
Onunla ilgili her şeyi seviyorum ❤ tüm zamanların en iyi oyunu. kesinlikle tavsiye ederim bloxburg, brookhaven, beni evlat edin, eleme kulesi ve tahliye bildirimi ayrıca restoran kralı ve tema parkı kralı ve kabin ekibi simülatörü ve daha fazlasını öneririm. oyunlar da yaratırsınız. Umarım bu inceleme yardımcı olmuştur 🙂
İyiydi ama şimdi hata yapabiliyor, böylece dinamik parmak iziyle hareket ettiğimde kameram da hareket ediyor
Roblox'un neden güncellemelerini hiç test etmediğini bilmiyorum ve 2021'in sonlarında daha fazla gecikme oluyor ve oyundan zevk almaya çalışıyorum ve vardiya kilidi hala chromebook'ta çalışmıyor düzenleme:roblox şimdi rastgele zamanlarda kilitleniyor ve daha fazla gecikiyor
Beğendim. Ama mesele şu ki, joystick'i kullandığınızda ekran gecikiyor ve aşağı iniyor. Gecikmeyi gidermek için her zaman çıkıp tekrar katılmam gerekiyor, bu yüzden benim için 3 yıldız.
Bu oyunu seviyorum, gerçekten eğlenceli, bazı oyunlarda çok fazla gecikme oluyor ama çoğu zaman yeni bir şey çıktığında bir hafta boyunca bile gelmiyorsa, bazı insanlar için bildirim bile almıyorsa pek anlamıyorum. Bu haksızlık ve sinir bozucu lütfen bu konuda bir şeyler yapın!!
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun ama, her zaman mükemmel değil, oyun gecikmeli, aksaklıklar var, bazı oyunlar "Mad City" gibi çok gecikmeli olduğu için telefonumda oynayamıyorum, bu yüzden sadece oynuyorum Dizüstü bilgisayarım ama yine de eğlenceli bir oyun, bazı oyunlar Mad City gibi değil, bu yüzden onları telefonumda oynayabilirim, bu yüzden benim için 3 yıldız!, bu oyunu yaptığınız için teşekkür ederim! .
Roblox En İyi Macera Oyunları (Turkish Edition)