Post by leventtusata on Feb 8, 2022 18:37:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele punktów ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Bardzo się cieszę, że ta gra została zaktualizowana, ale nadal się zawiesza. Kiedy uruchamiam aplikację, pojawia się biały ekran, który miga na czarno i z powrotem na biały, a następnie zamyka się. Naprawdę chcę pokonać tę grę. Czy możecie naprawić to, co to powoduje?
To najlepsza gra Sonic, ponieważ przypomina mi Sonic 1.
Uwielbiam nowoczesny dźwięk w radykalnej klasycznej rozgrywce 🤟
Czy jestem jedyną osobą, która w 90% przypadków nie reaguje na skręcanie w lewo? To sprawia, że gra jest niemożliwa do cieszenia się. Sterowanie analogowe na ekranie wymaga naprawy.
Sonic 4™ Episode I Arkadspel una
Nie mogłem się doczekać tego, ale elementy sterujące na ekranie dotykowym sprawiają, że niektóre czynności są nie do odtworzenia do granic rozpaczy, podczas gdy zauważyłem, że elementy sterujące na ekranie dotykowym Sonic CD reagują ładnie. Ta gra po prostu nie będzie fajna, dopóki nie zostanie wydana odpowiednia aktualizacja rozwiązująca ten problem.
Sonic 4™ Episode I Arkade nte
Właśnie pokonałem tę grę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W jeden dzień!!!! Tak, kocham tę grę, jestem fanem dźwięku, może Dan
Byłoby lepiej, gdybyśmy byli po prostu stworzeni po dźwiękach i knykciach.
2 Fast 4 Gnomz, Plataformas, QubicGames, QubicGames, No, ... «Project Sonic 2017 is coming to Xbox One, PS4 and Nintendo NX». Engadget.
Czy ktoś inny nie miał odcinka pierwszego, który w ogóle nie działał, ale odcinek 2 działa idealnie! Jestem bardzo zdezorientowany, dlaczego, ponieważ odc. 2 jest znacznie większy pod względem rozmiaru i grafiki. Jeśli ktoś ma jakąkolwiek radę na ten temat, bardzo bym ją przyjął i wykorzystał. Dziękuję.
Grałem w grę bardzo dobrze, bardzo dobrze
Działa słodko na moim telefonie, moją jedyną skargą jest to, że kontroler nie wydaje się tak dobry jak kontroler z Sonic2, być może dlatego, że jest trochę mniejszy lub może to zrobić z nieco wyższą zmianą pozycji. Najwięcej kłopotów sprawia mi ruch w lewo, ale gra nie jest przez to zrujnowana.
Najwyżej oceniana gra!
Sterowanie dotykowe jest okropne, dlatego kupiłem kontroler MOGA. Według aplikacji MOGA Pivot, odcinek II obsługuje technologię MOGA. Niestety, Epizod II ulega awarii zaraz po uruchomieniu. Gdybyś mógł dodać obsługę MOGA, byłoby to ★★★★★.
Uwielbiam to, naprawdę to lubię i mam nadzieję, że spodoba się ludziom na całym świecie i to naprawdę dobra gra grafika jest świetna, chociaż ktoś jest świetny, postacie są świetne, nowoczesne rzeczy są świetne, wszystko jest świetne w grze
Podoba mi się ta gra, ale dlaczego ma widoczne piksele, które widać, a ekran główny jest mały i powiedział mi o aktualizacji, kiedy poszedłem sprawdzić, czy nie było aktualizacji, proszę to naprawić
Sonic 4™ Episode I Arkada irmk
Koniec z niepotrzebnymi uprawnieniami i wydaje się, że działa dość dobrze. Sterowanie nie jest najlepsze, fizyka oczywiście pozostaje w tyle za tymi z drugiej części, ale ogólnie wystarcza na 4 gwiazdki. Mogła być piątka, ale uporządkowanie niepotrzebnych zezwoleń nie powinno trwać tak długo, prawda?
Food Gang Veiksmas adxh
Sterowanie musi działać z klawiaturą, tak jak robiła to płyta dźwiękowa. To nie może być takie trudne. Epickie 4g
Jest źle, nie lubię tego
Sonic 4™ Episode I Arked pzlj
Przyzwoita gra. Niestety nie działa na Lollipop.
Uwielbiam gry retro, grafika jest zgodna z serią dźwiękową. Panel sterowania w tej grze jest zbyt mały, aby mógł działać. Jeśli zaktualizują tę grę za pomocą większego, bardziej użytecznego panelu sterowania, jego 5 gwiazdek, w przeciwnym razie jest to strata pieniędzy, jak na razie.
The brand offers sonic brushes, silicone lamps, thermometers, and nebulizers. ... Moreover, by 2020 4 official Masha and the Bear.
Chciałbym, aby Sega zaktualizowała oba odcinki o ulepszone sterowanie i fizykę. Pomimo doskonałej grafiki brakuje fabuły. Wciąż świetna gra.
Kiba & Jungle Run Kumba - Gry na Androida
Grałem w oryginalne gry Sonic The Hedgehog i pokochałem je. Byłem podekscytowany Sonic 4, ale rozczarowany. Po pierwsze, dlaczego jest tak szybki? Kończysz przyspieszanie przez poziomy i zanim się zorientujesz, że przechodzisz. Nie znam nikogo innego, ale lubię dobrze zorganizowane poziomy występujące w oryginalnych grach. Następnie poziomom brakuje kreatywności, na przykład Slash Hill Zone to w zasadzie Green Hill Zone z Sonic 1. Cała gra jest w zasadzie mieszanką odnowionych poziomów Sonic 1 i 2.
czekałem pół godziny
Kontrole czasami nie reagują. Powinienem również skorzystać z zapisów w chmurze, ponieważ gram na wielu urządzeniach, a kilka osiągnięć byłoby miłych w przyszłej aktualizacji.
Pobrałem tę grę dla mojego syna i wszystko, co pokazuje, to czarny ekran. Potem powiedział, że mogę otrzymać zwrot pieniędzy, więc zrobiłem i spróbowałem ponownie. . . ten sam problem. Niestety, teraz nie ma możliwości zwrotu pieniędzy! Chcę pobrać inną grę Sonic dla mojego syna, więc zwróć moje $ za tę grę lub napraw ją. Dziękuję.
Bardzo przeciętny i słaby interfejs sterowania! Często wybieraj klawisz/przycisk UP zamiast klawisza do przodu! Wolę dźwiękową płytę CD.
Super!
Jedynym powodem, dla którego ta gra jest trudna, jest to, że prawie niemożliwe jest pójście tam, gdzie chcesz. Skok w sprzęgle nie wchodzi w rachubę. W końcu skaczesz po całym miejscu i zostajesz zgnieciony przez zbliżającą się do ciebie ścianę.
Dobrze, ale grafika jest wyłączona, więc 3 gwiazdki?
Xbox 360 pomoc - Strona 54 - NikogoForum